Portfolio

Breadcrumbs

Hieronder een kleine greep van de websites die PageFactory heeft gemaakt. Al twintig jaar maakt PageFactory websites en heeft zich gespecialiseerd in het control management systeem van Joomla. Een webshop van een brillen importeur. De webshop is opgebouwd met Joomla en Virtuemart.


Website van sportcomplex van Theo Meijer in Leusden. De site is opgebouwd met Joomla CMS en de content wordt onderhouden door twee medewerksters.


De website is opgemaakt met Joomla CMS , de template is afkomstig van templatemonster. Diverse extra software is toegevoegd.


Website Joomla CMS van Kunstkader, bedrijf gevestigd in Amersfoort. De template is afkomstig van joomlart.


Website van de tattooshop in Amersfoort, o.k. Corral, opgebouwd met Joomla CMS. De template is afkomstig van templatemonster.


Website in Joomla CMS waarvan een template is gebruikt afkomstig van joomlart. Het nieuwe T4(frames) zit erin verwerkt.


Website van een thai's restaurant met doorverbinding naar bestelservice en intern de reservering door middel van een formulier. Joomla CMS.


Website van interieurbouwer gevestigd in Amersfoort. De website is opgebouwd in Joomla CMS, template afkomstig van joomlaplates.

sturk.nl

Website Joomla CMS van administratiekantoor te Utrecht. De template is afkomstig plustheme.


Een website van Jos Wennekes, schilder. Kleine presentatie van zijn eigen bedrijf. Gemaakt in Joomla, template van JP Universial.